My Fellow Followers

Sunday, October 5, 2014

Salam Aidiladha 1435H

Selamat Hari Raya AidilAdha semua.. tahun ni tak dapat nak tengok lembu korban sebab kaki belum baik lagi.

0-0 eh..

Thursday, October 2, 2014

My Reddy is back to normal

ASSALAMUALAIKUM|

Syukur Alhamdulillah dh berjaya lepasi tahap kritikal. Semalam kecoh 1 umah sebab Nurul tak berhenti muntah² sampai best friend nak hantar gi hospital takot ada effect internal.

Tapi mujurla petang semalam dah baik. Mr reddy pun dah balik semalam. Kalo sebelum ni mata dia buta sebelah tapi tadi Nurul tengok mata dia dah cantik. Dapat ekzos baru, brake stand baru, handle baru. Semua barula. Best sangat! Tapi....tak boleh bawa lagi sebab kaki Nurul masih belum baik sepenuhnya. Takpela yer...next time.hehehe

Tuesday, September 30, 2014

Nenek kasi tongkat

Assalamualaikum

Sejak tersebarnya cerita tentang excident Nurul, ramai especially kawan² la care. Siap datang rumah konvoi konon melawat. Alamak haiii...sungguh terharu walaupun takdela teruk mana pun.

Yang paling terharu, nenek kasi tongkat. Hehehe.. thanks nenek! ��

I am a SUPER GIRL!!!

اسلام عليكم...

Semalam masa nak ke tempat keje, dgn takdir Allah something happened. Yeup, Nurul kne langgar dek kereta. Allah je tahu sakitnya masa tu. Nurul tak sedar apa² sampailah Nurul diangkat naik kereta.

Orang kata Nurul pengsan. Yang Nurul sempat dengar orang yang langgar Nurul tu taknak mengaku tapi Alhamdulillah ramai saksi yang cakap tu bukan salah ai.

Paling tak boleh blah bila orang cakap Nurul 'terbang'. Huhuhuhu... Akhirnya terima 3 jahitan bersama kepala yang bengkak. Report? Nasib baik yang hantar Nurul gi hospital tu abang polis. Kita kasi setel luar sebab itu orang tak mahu masuk balai. Hehehe...

Saturday, September 27, 2014

Datuk Seri Mukhriz in the house yo!!

ASSALAMUALAIKUM
Huhuhuiiii..pestime tau ai jumpa Datuk Mukhriz ni. Selalu tengok dalam tb ja.. Harini dapat tengok depan².

Suka tengok beliau. Sangat terserlah karisma beliau. Okay, nak cakap tu je.

Monday, September 22, 2014

Bila incik boss bagi pujian!

ASSALAMUALAIKUM.

Pergh! Kembang kempis kena puji dengan incik boss tak habis lagi nih! Paling best bila incik boss cakap,"Good job Nurul. Bulan depan naik gaji." Hoyeah!!! Giler tak suka. Nasib tak melompat je tadi pas kua bilik boss.

Barulah semangat nak balik rumah. Okay nak balik dulu!!

Sunday, September 21, 2014

Jauhnye dia datang untuk kau!

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah akhirnya dapat offer letter sebagai Pengurus Kewangan kat PTPTL College. Budak² yang belajar kat situ pun dah macam kawan². Almaklumlah size badan pun macam deme jugak. Hakhakhak..

Dan yang paling tak sangka bila Nurul berjaya mematahkan operasi pengedaran dadah di kalangan student Nurul. Tapi yang paling tak sangkanya bila pusher yang dikehendaki tu adalah AARON AZIZ kau!!!

"Jauh no roh si Aaron tu datang mimpi kau Ngah"

Oh! Mimpi eh? Hahahaha... Malunyer.~>_<~~>_<~