My Fellow Followers

Wednesday, January 26, 2011

260111-Am I look PABO to you?

Sepanjang minggu nie aku rasa macam nak bunuh orang jewk. Aku sangat sangat tertekan dengan seseorang yang perasan diri die tue bagus. Aku tahu aku sendiri tak ada la perfect mana tapi janganlah menambahkan beban yang aku memang dah sedia pikul nie. Penat tahu tak?>.<


Sesedap mulut die berkata kata tentang kelemahan aku. Kelemahan sendiri nak ditutup dengan daun kelapa. Paboya. Cakap senang tapi bila diminta tolong, hampeh!


Aku tak tahu sebenarnya apa masalah or anything yang tak kena dengan this guys. Seolah olah apa yang aku buat salah di mata mereka. Hallo, this is the 21st century okay, not the colonial time anymore. Everyone have the right to stand with what they are saying.


I did my work with all intention to it. I lost my best sleep, I lost my yummy meal just because of this stupid birokrasi yang sampai bila tak akan pernah habis. Takkan semua keje aku nak buat seseorang? Ketua yang baik adalah ketua yang tahu membahagikan tugas. BULLSHIT! >.<


Aku bahagikan tugas makin pening kepala aku bukan menyenangkan. Semuanya buat keje lepas tangan. Better aku buat keje sorang sorang daripada berkumpulan. Lepas nie jangan harap aku nak bekerjasama dengan kau lagi. Jumpa kau kat sini pun dah cukup menyemakkan mata aku apatah lagi bila bekerja dengan kau.


Gara gara kau aku hampir hampir kehilangan apa yang aku ada. Aku hampir kehilangan kawan baik aku gara gara terlalu busy uruskan benda nie semua seorang. Mujur kawan aku seorang yang memahami. Kalau tak, kau lah orang pertama dalam muka bumi nie yang aku bunuh. I meant it.

Sunday, January 23, 2011

230111-The craziest weekend we ever had..\(^o^)/


The craziest weekend I ever had yesterday
First day aku, Mie and Yus kuar outing ngan Gwen and Steph
Kira semalam kitorng punya Girl Time la.

Kitorang gerak dari UNIMAS pukul 2 ke Kuching naik bus *pun 1st time gak
Then kitorang turun kat The Spring
Kononnya cuma nak teman Gwen dengan Steph shopping for CNY
Tapi last last kitorang pulak yang galak shopping
Macam kitorang pulak yang nak sambut CNY.


3 hours kitorang kat dalam The Spring tue
Aku jewk dah beli dua pasang baju, Yus lak beli sepasang baju dengan seluar
Steph tiga pasang baju, Mie dengan Gwen masing masing sepasang baju
Tapi masalah sekarang siapa yang nak beraya nie? *hohohoho

Sampai la balik tue, Gwen cuma beli sepasang jewk baju * tue pun just singlet
Semua yang dia nak harganya mahal bukan main
Kire nak save budget la nie
Nie la susahnya bila mak takde
If mak ada, main ambik jewk pe yang nak tak payah nak pikir pikir budget.


Time nak balik tue lah tibe tibe jadi sesuatu yang tak diduga
Bus UNIMAS giler penuh dengan umat
Satu kelemahan bila kuar outing naik bus *tahu turun jewk kat Kuching
Nasib la ada Pak Din dapat lah gak balik petang tue jugak
If not, kitorang kena duk berumah dekat situ sampai pukul 9 malam.
Pergh, tak sanggup aku.hahhah

Tapi, pengalaman semalam memang best giler
Dapat outing dengan Gwen and Steph
Terserlah kegilaan aku, Mie dengan Yus
Mujur la Gwen tak having problems kuar dengan kitorang.
Can't wait to go outing with her next time..^^


P/s : credit to the photographer for this nice picture..^^

Sunday, January 16, 2011

160111-Lucky vs. Bad

Lucky vs. Bad...
Tak tahu la apa yang dah kena dengan aku nie. Semalam, aku, Mie, Cma, Yus hantar kawan kitorang kat KIA. Lepas tue, kitorang pergi la jalan jalan mencari makan kat kedai makan * aku luper pulak nama kedai tue.hehehhe*. Then, kitorang gi la pulak The Spring. Saje nak window shopping and sekaligus jadi sesi shopping tuk Mie dan Yus. Aku dengan Cma buat la hal kitorang sendiri.

Oh ye, kitorang tengok cite Khurafat. Sangat sangat menyeramkan * actually tak de la seram sangat cuma banyak scene memeranjatkan jewk*. Tapi filem tue bagi pengajaran dan gambaran yang sebenar if kita tidak berpegang pada janji. Moral cerita nie jangan buat perjanjian dengan Syaitan.

Lucky vs. Bad...
After jalan jalan dengan dorang, aku dengan Cma continues our journey dengan senior Planning merangkap kawan aku jugak * I called him 'pakcik'*. Kitorang kuar gi makan makan and jalan jalan. Tapi entah macam mana masa nak naik kereta kaki aku tiba tiba cramp and aku terjatuh. Akibatnyer kaki aku membengkak dan bleeding. Yang tak bestnye kaki aku membengkak dah macam kaki orang mengandung jewk.

Sangat sangat la sakit. Aku sukar nak tidur malam tue sebab menahan sakit yang teramat sangat. Pagi tue lepas mandi rumate aku tolong urut. Pergh, kesakitannya aku tak dapat nak membayangkannya. Terhinjut hinjut aku dibuatnyer. Aish, esok class tah macam mana la aku nak berjalan ke kelas esok..=.=

Friday, January 14, 2011

140111-I'm 22years old and SURPRISE!!!!!


140111... today is my BIRTHDAY
I'm already 22 this years
Thanks to my friends... mie, yus, cma, farhana(kakak), aida n auni*absent
coz make such a surprise birthday party to me

Thanks to cma and mie... and tahniah jgk kt korang
coz berjaya 'melakonkan' watak dengan begitu 'perfect' lagi mantap
I will nominee you guys as the best actress this year..^^

Happy birthday to aida's mom*umi
Coz having same birthday as mine
Thanks to those who wish me via facebook and messages

Thanks to my dear sister
For being the 1st family's member who wish me a happy birthday
I love you sis^^

Thanks to Allah who giving me an opportunity to having such beautiful life
With my family and my friends
Syukur Alhamdulillah... masih diberi kekuatan dan kesihatan

Thanks again
Luv you guys so much and I will never forget this moments.

Wednesday, January 12, 2011

110111-Nice day nice story



110111... seems like a good number
But... look bad for those who go to 4D lorh
Today... for the first time in my life
I learn hangul... how to write and read in Korean

Its quite difficult at first
But... then, i find it fun when you already know how to write it
You have to know what is the alphabet... and what is the vowels
Hangul has 14 aphabet while the vowels are about 15 *if not mistaken

Finally... I can read in Korea and write in it too
But... there is a disadvantage
Even though I do know read and write it
I still don't know what it is mean
Except for certain words..

Monday, January 10, 2011

100111-I have to admit...I'm so careless

Huwaaaaaaa * mode: sedih
Aku tertinggal fail aku kat kedai pakdol petang tadi
Ish nie semua mamat mamat tue punyer pasal
Kan aku dah tertinggal fail aku-.-
*Cian korang... tak pasal pasal jadi mangsa aku

Nasib lah dalam fail tue tak ada barang barang terlarang
Just my notebook and my stationery jewk
But.... I need that because I want to do my assignment
I don't have any pen left.
Huwaaaaaa.....* mode : crying

Esok habis jewk kelas Dr Lucy
Aku nak serang kedai pakdol
Hopefully they keep my fail well
Aish... how can I be so careless nowadays?
Mujur lah belum kahwin... kalau tak laki aku pun boley tertinggal.^^

Wah tak senang duduk aku macam nie
Takkan aku nak lari pergi kedai pakdol waktu waktu macam nie?
Rasanyer kedai die dah tutup kowt
I want my file back >.<
Huwaaaaa.... *mode : stressed

100111-You have to pay me because there no such thing of FREE RIDER...



FREE RIDER... penumpang tak berbayar
Adwae!>.<... this is a group project
So sama sama lah buat kerja... takkan aku sorang yang kena buat
Time aku minta tolong... ada jewk alasannya
Busy la apa la... dah macam PM lagaknya(*PM pun tak busy macam kau)



FREE RIDER... benci betul dengan insan insan sebegini
Orang lain penat penat buat kerja... lastnyer dia jugak yang dapat nama
Bukan susah sangat pun... just jumpa,bincang and then boleh get lost bila semua kerja dah settle
Bila tak siap... mula lah tunjuk kau punya tak puas hati
Halo... kitorang yang buat tau
Bukan takat batang hidung... sehelai rambut kau pun kitorang tak nampak masa discussion
Lagi nak kecoh kecoh... macam kau yang buat semuanya


FREE RIDER... there a words for people like you
You have to pay me... because there no such thing of FREE RIDER
Araso??

100111-The time is coming....Get married now!!!


Today 100111... her 25th birthday
Dah tua rupanyer akak aku nie... dah layak kawen pun
But... her favorite excuse ever when she was ask about marriage
ALONG NAK TUNGGU ADIK ADIK KAWEN DULU
What the????... you are the eldest.


Today 100111... her birthday
Wonder apa la ABG AIMAN bagi kat die
Paling cikai pun...a ring
So sorry ALONG... your sis tak dapat nak bagi hadiah
I'm still study what...(*my favorite excuse hehehe)


Today 100111... my sister already 25 years old
Hurry up la ALONG... kursus kahwin kan dah pergi
Calon pun dah ada... ABG AIMAN
Pe tunggu lagi?... cepat cepat lah kawen
Tak sabar nie nak tengok ALONG naik pelamin ^^




Sunday, January 9, 2011

090111-You kill my heart again

This song I dedicated to my friend who being dumped by her girlfriend..*so pity,thank God he didn't do something stupid.

Clenching My Fists Tight

I told you to go, go away
I replied back to you that I didn't like you
Because I thought I wasn't going to see you again
I wanted to embrace you with my two arms
But I couldn't do that
Because I thought I was going to cry first

We can live apart, there is a farewell for us
Only fake laugh coming out
I will send you away so hurry up, go and be happy
Clenching my fists tight, I started to cry
We can't meet again, now we really can't meet

I bit my lips at these cold icy words
I don't want to look back, I don't want to ever look back
I tell myself over and over again
But I can't do that
After that the dreams of me finding you repeats
Just looking at your back, you don't smile back looking at me
I happily greet you even though there is no response from you

So that I won't end up regretting after I wake up from this dream
It isn't easy to fill up a blank space
The memories just shine a light to where you are
Words that I don't even mean, I send them to you
Clenching my fists tight, good luck to you

I didn't know it was this hard walking back home
My heart is too stuffed up
I need to live better, I need to fight this off
No matter how much I tell myself
It is so hard because thought of you roam in my mind 

Even though I tell myself that I will forget a girl like you
Even though I tell myself that I will never look at a girl like you
But again I can't forget you
We loved each other, we really loved each other
Why are we breaking like this...( let's don't breaking up)

Telling me that you couldn't live without me
Telling me that you were going to die without me
You who used to say such thing, where did you go
Where did you go...

P/S : Credit to my favorite kpop band, BEAST for singing this song that in a coincidental has the same story like what my friend being through lately.

*Gosh, I will kill that girl who so stupid for dumping my friend like that. After she clean up all my friend's money, she go away just like a wind.>.<

Saturday, January 8, 2011

080111-I'm BORED!!!!!!!>.< Ottokke?


BORED... I'm really really BORED today
Everything feel something wrong somewhere
Wake up in the morning...do my morning daily
And then??... do nothing
Sitting before my laptop... online facebook or download something
But still... I'm BORED

Even though I'm BORED... I'm still remember this day
Today was my brother's birthday...*since when I have brother? ;p
Okay I'll make it clear... today is my adapted brother's birthday
So as his adapted sister... I give him my wish
For give him my wish... I'm not BORED O.o

BORED BORED BORED... even writing blog make me BORED
Ottokke?... is that my fault too?
I'm trying to do something that will not make me BORED
But... what is it?
Even after taking my afternoon nap... I'm still BORED *hehehe
Ah, I really miss my time... where I'm not BORED
I really miss the time I have to struggle by finishing my assignments on time
That I think will avoid myself from being BORED

Oh my dearest lecturers... please gimme me assignments
Or else... I will BORED TO DEATH


P/s: I bet even I've already got lots of assignments, I'm going BORED too. Waeyo? Because I'm lacking of idea to finish it.;p



Friday, January 7, 2011

070111-Help me!!!!! Addicted to BEAST *sorry Super Junior


Beast... aku dah jadi giler sebab dorang nie
Nasib lah belum giler sepenuhnya... they are so damn cute!
Sebelum nie takde pun seteruk camni... Ottokke?

Dalam banyak banyak lagu dari group nie... aku suka lagu nie
Title of this song... I Like You The Best
Aku boleh menangis once I heard this song... chincayo


This group have 6 people on it
Doo Jun... leader, rapper and vocalist
Hyun Seung... vocalist
Junhyung... sub leader, rapper, also known Poppin Dragon
Yoseob... main vocalist
Gi Kwang... vocalist, rapper, vocalist, also known as AJ
Dongwoon... rapper


My most favorite member in Beast... Yong Junhyung
He is so damn cute... don't you think so?
Even though they are not Muslim... but they still a creation from Allah
Sungguh cantik dan sempurna ciptaanNya... SubhanaAllah






Thursday, January 6, 2011

060111-Gen2 to Viva

Gen2 to Viva... sungguh tak kusangka
kononnya dapat la merasa naik Gen2... akhirnya Viva yang menanti
tapi apa boley buat... kunci kereta tiba tiba tak jumpa
kawan di airport dah lama tunggu... nasib tak tido kat airport^^

Gen2 to Viva... Viva pun Viva lah
 janji dapat bergerak... janji Aida tak tido kat airport
tapi sebelum tue... bawa kereta hati hati ye
amanat abang zam tauke kereta... ala macam lah kami nak pergi race
tak apa la bang kami faham... kereta akak(*isteri dia)

Gen2 to Viva... Mie bawa cukup hati hati
kereta orang kan... susahnya nak menjaga
tak apa mie... Aida yang bayar sewa
aku dengan Yus... cuma jadi peneman ajer^^
dari airpot... ke kedai makan
dah puas berjalan... makan la pulak kan
tapi kali nie... bukan Aida yang tolong bayar
sendiri order... sendiri bayar lah..
hehehehe

Wednesday, January 5, 2011

050111-Bila Perut Mula Berbunyi Lagu Keroncong....


Bila perut mula berbunyi... Krukk krukk krukk
Tandanya kita tengah lapar... Dia minta kita isi
Lunch yang consider dinner... Tak mampu bertahan

Bila perut mula berbunyi... Mula lah selongkar stok makanan yang ada
Cari la apa apa yang boleh jadi makan malam... Jeng jeng akhirnya jumpa juga
Menu rasmi semua student... Instant Noodles

Tak kira la apa jenama... Asalkan namanya instant noodles
Bila instant noodle dah masuk dalam perut... Tak ada lagi bunyi yang dengar
Tandanya dia dah terisi dengan makanan... Dah tak kan bunyi lagi sampai esok pagi

Bila perut mula berbunyi... Dalam kepala fikir instant noodles
Selagi bergelar student... Hanya instant noodles dalam hati
Terima kasih kawan... Sebab masakkan instant noodles buatku^^

P/s: Credit to my room mate. Thanks dear.^^

050111-CrAzy LiFe Wif Crazy FrenZ

Hari nie kelas takde. Yeay!!!!\(^o^)/. 
So, aku ngan Mie and Yus decide nak pergi la 'melawat' Cais. 
So,pagi-pagi lagi dah siap tapi huhuhuhu.... 
Dari decide nak pergi pagi, akhirnyer kami pergi tengahari. 
Sebab? Salah dengar. ^_*




 Ini lah gelagat student UNIMAS time naik bas...
Dah macam kanak kanak Ribena kitorang tengok.^^



Masing masing berebut nak naik bas,
Like the bus gonna leave without all of them..
Such a CraZy Students UNIMAS got. Hahaha^^ 




Situation in CAIS....
That my CraZy fren, Yus Fairuz..
Look how focus she is just to look for a book.


TaDaaa!!!..
Tu dia, anak sape la nie ek?
Ish ish ish... Boleh wat menantu nie.(O.o pe kaitan?)



Macam nie lah gaya some student bila cari buku..
Mula mula semangat cari berdiri... Pastu duduk.
Thank God aku belum jumpa CraZiest student yang cari sambil baring.^^


Hohohoho...
Dari tadi aku tengok, baru jumpe buku ker?
Takpe takpe, usaha tangga kejayaan.\(^_^)/


Ha, yang nie kalau nak tahu 'pleasing' namanyer...
Konon-konon tak sedar orang 'snap' picture.
But, look real right? hehehhe..


My dearest Rumate merangkap my other CraZy fren.
Sangat sangat menumpukan perhatian nampaknyer, Cik Mima..
Psst... Ko baca buku ker tido nie? Musykil aku..


Lepas semua rak buku kitorang geledah (*knonnyer cari buku la)
Kitorang pun blah r, takkan nak bertapa kat Cais kowt..huhuhu
Tak ada kerja kitorang nak bertapa lama lama kat situ unless if we got assignments..
I mean a lot of assignments..hehehe


LUNCH TIME!!!!\(^O^)/
Err.... Merangkap DINNER sekali.
Okay what, just eat once per day..
JIMAT.^^


Bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah.
Be as one of UNIMAS's students give me a new experience...
Experience how to be CraZy especially when I got CraZiest FrenZ...
Plus, doing a CraZiest Thing together gether..

But, I still LoVe all of you even you are CraZy.
Takpe takpe, kita gila bukan gila kekal...
Kita gila bila bersama sama menempuh hidup
dalam mengejar cita cita untuk masa depan kita.


050111-Easy LiFe and Mystery of LoVe

video

Easy LiFe

E e easy go... I never never know
He he he is gone... He was so easy
E e easy go... I never never know
He he he is gone... He let me know now

First time... First love
So sad... So sick
I don't wanna say goodbye
Bye bye... Say goodbye
I don't wanna let you go
Let let... Let you go
Easy come... Easy go

E e easy go... I never never know
He he he is gone... He was so easy
E e easy go... I never never know
He he he is gone... He let me know now

P/S: Credit to Beast for this song but aku edit sikit especially liriknya. They mention 'she' but I change it to 'he'.


Mystery of LoVe

LoVe is pain... LoVe is pain
LoVe is over... LoVe is over
O o o o over... LoVe love is pain, pain
O o o o over... LoVe, break it

Neon jeongmal mystery mystery mystery mystery
Igeot cham mystery mystery mystery mystery
B b b b break it... Oh, la la la lady

You tell me, tell me why..
You show me, show me why..
Neon jeongmal mystery mystery girl
Mystery mystery scene
Mystery mystery love

P/S: Once again credit to Beast. Love you all. Saranghaeyo Doo Joon, Hyun Seung, Junhyung, AJ, Dongwoon and the cute one Yoseob. \(^o^)/



Tuesday, January 4, 2011

040111-Countdown time!!! ^^V

Today class was International Politics for Asia at 8am until 10am and held at BS12. But as usual, there NO LECTURER. AGAIN? Punya la penat aku bangun awal-awal(*sebenarnya kelas nie Dr Lucy yang ajar, so jangan harap la nak masuk lambat). Aku pergi kelas pagi tadi sensorang sebab Gwen lambat bangun. Well, lucky for her coz there no class after all. -.-

Okay lah, now kite story mory pasal countdown yang bermula hari ini. \(^o^)/ Yeay!! Hehehehe... Waeyo? 10 ari dari sekarang aku bakal menginjak ke usia 22 tahun(*dah tua rupanya aku nie, ahaks^^). Dalam usia yang makin bertambah nie, aku tengok ramai kawan-kawan aku yang dah mengakhiri zaman bujang mereka. Aku? Ntah bila pun aku tak tahu. Rasanya aku belum sedia untuk bergelar TUNANGAN ORANG apatah lagi ISTERI ORANG. Biarlah aku mengumpul segala ilmu dan harta dulu lepas tue tunaikan tanggungjawab aku pada mak dengan ayah sebelum aku naik pelamin.

Macam tahun-tahun sebelumnya, walaupun usia aku makin lama makin bertambah tapi fizikal aku tetap tak bertambah. O.o?:Faham-faham sendiri la ye. Hehehehe.. Tahun lepas, aku dapat hadiah 'teddy bear' dari seseorang yang pernah mendiami hati nie tapi tahun nie kalau boleh aku nak hadiah besar sikit. Tak pun, aku nak barang kemas ke kereta ke(*lesen pun takde) duit ke janji benda-benda yang berharga. Muahahahahahahaha*gelak jahat


I can wait until that countdown. Mudah-mudahan tahun nie aku dapat meningkatkan pointer aku dan dirahmati Allah. Azam aku untuk tahun nie ialah untuk pertahankan status aku sebagai SINGLE BUT NOT AVAILABLE..\(^^)/

Monday, January 3, 2011

030111-Student ada, Lecturer Missing in action?

Hallo bloggers!!! ^^V
Tadi pagi aku ada kelas Teori Sosial dekat BS20. Punya la excited nak pergi kelas pagi, pukul 6 aku dah bangun(lau time sekolah dulu takde pulak nak bangun pukul4.^^).

Lepas tue, aku gerak awal pergi kelas, bukan sebab excited ke pe tapi sebab aku takut tak jumpa kelas. Yela, mana tak nyer nama jer belajar dah masuk semester 4 tapi selok belok kelas langsung tak tahu. Hehehe^^

Masuk jer kelas, aku tengok studentnye alahai berapa kerat sangat la yang datang. Yang lain belum balik lagi. Teringat lak masa jadi first year student dulu. Balik ke kampus bukan main awal lagi. Lau boley, seminggu sebelum kelas bermula dah terpacak kat kolej tapi sekarang? Kelas dah mula seminggu, minggu depan baru balik. So, tuang kelas seminggu. Alasan, lecturer tak masuk kelas minggu pertama(memang betul pn^^).

Mujur tadi kelas Teori Sosial aku dah bermula walaupun studentnye tak sampai pun 30 orang. Lecturernye pun baru seminggu sampai UNIMAS. Briefing sikit-sikit pastu pe lagi? 'Class dismiss', ini lah ayat yang semua student tunggu-tunggu dari mulut lecturer. Tambah lagi, kelas tue sejuk ya amat memang ramai lah yang angkat kaki keluar pergi 'memanaskan' badan daripada terus jadi Snow Man kat dalam kelas tue.

Petang pulak, aku ada kelas Pendekatan Penilitian Sosial. Sama la jugak macam pagi tadi bukan main excited aku pergi siap bawa sweater lagi sebab bilik kuliah tue la satu-satunya bilik kuliah yang aku rasa suhu air conditioner dia macam suhu kat oversea bawah 16 darjah celcius kowt. Dalam kelas tue agak ramai la jugak studentnya berbeza dengan kelas pagi tadi. Tapi sayang, kitorg tunggu sampai aku rasa dah hampir beku lecturer tak muncul-muncul gak. Pe kes? Suruh student balik awal tapi lecturer pulak yang lewat balik. Gara-gara tak tahan dengan kesejukan bilik kuliah tue, kitorang dengan bangganya mengumumkan CLASS IS DISMISS. Horay!!!
\(^0^)/. Keluar jer bilik kuliah tue, cermin mata aku dah berwap, kena cari wiper nak lap.Hahaha...

Kita tengok lak esok kelas pagi macam mana tapi aku rasa esok kelas memang ada sebab lecturer tue pernah ajar kitorang dulu. Jarang kelas dia tak masuk, student yang tak masuk ada la.^^V

020111-Last Day For My Precious Holiday

Tomorrow the class will begin and what I'm doing right now? Still awake and not have any intention to go sleep yet. My first class will begin at 8am. Oh, how lazy I am.=.=.

I want to tell you a funny story(its sound funny to me but don't know about all of you). Okay, this is the story. Aku dah ada kat UNIMAS for 4semester and still aku tak tahu mana letaknya kelas aku untuk esok. Seriously saying, even my friend who one of the PSS member didn't know where the exactly our class is.

For this sem, aku nak buat yang terbaik(not terbaik means more that it). Aku rasa aku belum cukup bagus and smart enough to compete with all my course mate. OMO... somethimes, I feel like I'm just a little ant who wanna to have a fight with elephant( Jakkanman; why did I compare the ant with an elephant?O.o?). No matter what, I'm going to push myself on it. Biar orang kata aku saja cari penyakit dengan paksa diri aku as long as I can show my true inner. Muahahahaha..XD

Okay la bloggers, its time for me to sleep. I hope I can sleep well and wake up early. I have to find my class tomorrow morning and avoid from being lost in order to find the class.XD.. Nitez, bloggers..

Sunday, January 2, 2011

010111-New Year..Sungmin oppa's birthday..

Happy New Year to all the bloggers. Okay, I think this already late as today already January 2. But, it not late yet to say HAPPY NEW YEAR AND HAPPY BIRTHDAY TO SUPER JUNIOR LEE SUNGMIN. ^^..

Sungminni or more known as Danghaebok (Pumpkin) was born in Ilsan, Korea on January 01, 1986. He is a guy of type A. Is he cute? Well, I think he is cute and adorable. Muahaha..^^V. Sungmin oppa is master in Chinese martial art just like Han Geng oppa. To Sungmin oppa, I wish you all the best (even though I know he wouldn't read my blog^^) and saranghabnida..

And for me as well, this new year will bring me a lots of experience. Jakkanman; I thought all year brought a lots of experience to me.Hehehe.. Okay lah, I hope this new year will bring me more and more happiness in my life no matter what I get involved to. To left 2010 behind such a painful and depressed memories kinda hard but I think I can do it. Kimiyun, Aja Aja..^^V