My Fellow Followers

Tuesday, July 12, 2011

Bila BF dah kemaruk Kpop..

Assalamualaikum...
Siap akhirnya operasi masak memasak..^^,. Memandangkan arini ari off Yun tue yang rajin nak masak kat umah.heee..

Baru-baru nie, BF Yun dengan BF die datang melawat Yun kat tempat Yun. Kebetulan time tue, Yun tengah rehat so kitorang lunch sama-sama dan secara tak sengaja BF Yun punya BF pergi open secret yang BF Yun dah kemaruk Kpop.

Bwoh???MySpace
Setau Yun die memang anti giler ngan Kpop nie. Ade sekali die pergi delete sume picture artis-artis Korea yang Yun simpan dalam desktop. *Mujur Yun ader save dalam hard disk.Kikikiki* Tapi sekarang dalam secret die minat kat Kpop yang sebelum nie die cukup anti.


Risik punya risik, Yun dapat tahu die suke Secret. Die cakap diorang nie sume cute dari Yun.MySpace. Tapi takpe sebab Yun tahu Yun seribu kali lagi CUTE dari diorang. MySpace..hehehehe

video

BF Yun suke bebenor lagu nie.. "Shy Boy". Alasan sebab die pun pemalu. Menyampah.>.<



Saturday, July 9, 2011

Bila Kuda dah naik 'syeh'

Assalamualaikum...
*kasi renggang jari jemari sat*
(/_\)-----> (\^_^/) Cak!!
Agak lama Yun tak merapu kat sini.

Okay lah.. Actually Yun baru balik dari tengok show live kuda kepang kat tempat Yun. Kebetulan anak jiran Yun buat malam berinai so finale show dorang sembahkan tarian kuda kepang. Memula Yun tengok macam takde pape sampai lah saat seorang daripada mereka menjerit macam nampak hantu and mula meracau-racau.*Yun terus lari sembunyi belakang ayah sebab terkejut.>.<*




Tak lama lepas tue, seorang demi seorang mula naik 'syeh' <---betol ker Yun eja nie? Entah dari mana diorang dapat tebu tah lepas tue gi makan without dikupas kulit seyh. Gila kuat penangan dorang bila dah naik 'syeh' nie. 

Yun tak lama tengok show kuda kepang tue sebab sok keje so ayah Yun suruh Yun balik dulu. Tapi if de kesempatan, Yun nak tengok budak-budak kampung Yun berlatih main kuda kepang. Best taw tapi AWAS! Jangan sampai kita pun terikut 'naik' kuda kepang tue. Teruk jadinnya karang. Until next time..Tata....

P/s: Nad suruh buat tips belaja pun tak buat-buat lagi..=.=
*sumber gambar dari pakcik google