My Fellow Followers

Tuesday, July 12, 2011

Bila BF dah kemaruk Kpop..

Assalamualaikum...
Siap akhirnya operasi masak memasak..^^,. Memandangkan arini ari off Yun tue yang rajin nak masak kat umah.heee..

Baru-baru nie, BF Yun dengan BF die datang melawat Yun kat tempat Yun. Kebetulan time tue, Yun tengah rehat so kitorang lunch sama-sama dan secara tak sengaja BF Yun punya BF pergi open secret yang BF Yun dah kemaruk Kpop.

Bwoh???MySpace
Setau Yun die memang anti giler ngan Kpop nie. Ade sekali die pergi delete sume picture artis-artis Korea yang Yun simpan dalam desktop. *Mujur Yun ader save dalam hard disk.Kikikiki* Tapi sekarang dalam secret die minat kat Kpop yang sebelum nie die cukup anti.


Risik punya risik, Yun dapat tahu die suke Secret. Die cakap diorang nie sume cute dari Yun.MySpace. Tapi takpe sebab Yun tahu Yun seribu kali lagi CUTE dari diorang. MySpace..hehehehe

video

BF Yun suke bebenor lagu nie.. "Shy Boy". Alasan sebab die pun pemalu. Menyampah.>.<



No comments:

Post a Comment

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^