My Fellow Followers

Wednesday, August 17, 2011

There A Good Reason Behind It...

Assalamualaikum...
Lamanyer Yun tak update blog nie kan.
Bukan apa, kesibukan dan kemalasan yang melanda dalam diri membuatkan diri nie malas bebenor nak update. Tapi bile tengok kengkawan dok post new feed dalam facebook, tercabar ar gak sebab they all nie sume banyak info and input nak disumbat dalam blog dorang. Blog Yun? Merapu meraban adalah..hihihihi

Well, sebenarnya Yun dalam dilema nie. Dilema yang Yun sendiri tak mampu nak selesaikan lagi. Pening kepala nie duk pikir camne nak selesaikan krisis nie. Bukan krisis air, apatah lagi krisis yang sedang hangat diperkatakan berikutan sumpah laknat Saiful Bukhari tue. Lau hok tue, lagi ler takde kena mengena.

Krisis yang Yun maksudkan adalah........I lost my weight!!!! HahahahahaMySpace 
See, ada kebaikan bulan Ramadan nie tau. Yun berjaya turunkan berat badan tambahan lagi sekarangg Yun memang dalam proses diet. Nanti takdela masa balik kampus, kengkawan cakap badan Yun cam tong drum..huhuhuhu


p/s: Dah takde modal nak tulis hape..heee...Jangan mare if de sesape yang tersinggah kat blog Yun nie..




1 comment:

  1. bgus la da trun berat.. org pulak makin nek.. hahaha

    ReplyDelete

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^