My Fellow Followers

Sunday, March 4, 2012

I'm jealous with TZM

Assalamualaikum...

Hari nie Yun nak mengadu ngan korang semua. Lantak la korang nak baca ke tak luahan perasaan Yun nie. Yang penting Yun puas bila dapat share dengan kawan2 Yun nie semua. Yun sedih sangat2 nie. Sedih sebab Mr F tak mesej Yun sejak dari pagi tadi (>_<;).

Agak gedik kan? Mr F lebih pentingkan motorbike dia dari Yun. Dush! Kenyataan yang memang nak makan penampor. Yer,,Yun sangat2 cemburukan motor dia tue. Rasa macam nak letupkan jer motorbike dia tue and lepas tue mesti dia lebihkan Yun pulak kan? ^^! Yun suruh beli kereta tak mau. Ish, pe yang best sangat tah bawak motor besar2 macam tue. Cukup tak gemor Yun sebab Yun tak reti bawak motor guna klac tangan (T_T).

Skunx dah pukul 8 malam. Cer kire dah bape lama Yun tunggu dia start dari kol 10 pagi sampai skunx? Tah apa yang dibeleknyer kat TZM tue pun tak tahu lah..Dipakaikan make up kowt. Erk...motor pun kena make up bagai ker? (o.O). Kesimpulannya, laen kali jangan suruh Yun tunggu lau tak tahu bile abis ber'dating' ngan motor tue.

p/s: Sok kahwin, Yun nak jual motor tue..Hahahaha.


2 comments:

  1. hantaran kawen nanti.. jgn kasi moto... hahaha

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha,,,,
    akk mnx vios tros..;p

    ReplyDelete

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^