My Fellow Followers

Wednesday, August 8, 2012

Miss Google? ~(*-.-*)~

Assalamualaikum~

Sedar tak sedar dah 19hari kita berpuasa kan? Alhamdulillah...semakin dekat dengan Aidilfitri maka semakin dekatlah hari pembebasan syaitan yang selama ini dibelenggu dengan rantai. Hari-hari yang semakin hampir dengan Aidilfitri nie lah sepatutnya kita isi dengan amalan-amalan seperti solat di waktu dinihari, membaca Al-Quran sebab who knows kita dipertemukan dengan Malam Seribu Bulan yang sememangnya kita nantikan tu kan? InsyaAllah jika kita dipilih menjadi insan yang bertuah itu olehNya.

Owh..bukan nie sebenarnya nak kongsi. Yun dapat satu nama gelaran baru masa dalam kelas Warisan dan Budaya tadi. Budak-budak nie semua panggil Yun 'Miss Google'. Why? Sebab cuma Yun yang tahu sal seni budaya Zapin dengan Kuda Kepang. Member dalam group Yun tu semuanya budak-budak Sarawakian so mereka bukan tak tahu cuma tak pasti dengan seni persembahan di Semenanjung.

Well, sedap jugak kan nama 'Miss Google' tue? hehehe...ni je sebenarnya nak bagitahu.. Tak de pe pon sebenarnya.. Bubye.. See u later on..

No comments:

Post a Comment

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^