My Fellow Followers

Friday, July 5, 2013

Chat FB dulu dan sekarang



Dulu bila kita chat dengan kengkawan kat fesbuk cmnie kan ghupenye...



Gambar ni Yun rembat kat google images. Almaklumlah sekarang chat fesbuk Yun dah jadi macam ni..




Yang paling best bila ada sticker besor gedabak. Terasa lah jugak macam sms guna iphong iphone walaupun sebenarnya hanyalah chat fesbuk..hahaha




p/s: tak payah pakai wassap ke wechat segala. kat fesbuk pun boleh..=P


4 comments:

  1. Dulu Ieza ada dengar cite Mark nak tutup facebook tapi ternyata cite tu cuma dtg dan pergi mcm angina lalu jer..

    p/s: rugi kalo mark tutup facebook. kan3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...ada gak dengar tapi takde pon.

      Delete
  2. untung la.. den ni nak im sspe pon tak boleh dah..

    ReplyDelete

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^