My Fellow Followers

Wednesday, May 4, 2011

Entri Fast and Furios sebelum exam

Assalamualaikum and goooood morning..MySpace
Ha, nie bwu betol2 good morning wish.;p
Nampak benor ko bangun lambat Yun


Kenapa Yun bangun awal ek arinie?
Sebab.....jap lagi exam kol9am. So, sebelom tue nak membebel kat cnie.
Tak nak baca? Xpe, jom gi kat cnie. Taknak jugak? Xpe, meh singgah sini pulak.


Arini dah 4hb, lusa 5hb, tulat 6hb dan lepas tue....
Merdeka and balik kampung,,,,oooo,,,balik kampung <----sila baca seperti anda sedang menyanyi.;p
Today paper, Soc.Inquiry and next paper? Yun consider sebagai paper killer. Tak percaya, sila lah amek course Yun yer bagi adik2 yang bawu dapat form6 tue.

Ha, cakap sal form6, my adik alam maya Nad dapat masuk form6.
Yang bestnyer, die siap mesej Yun bagitahu tapi Yun tak dapat reply sebab....kredit abis lor.
Dapat reply tue pun kebetulan aku on9 fb. Kebetulan? Pape jewk la..Hahahahha.

Nie de tip cket untuk adik2 yang dapat form6 tue.
Jangan anggap bila korang dapat form6 korang tercicir daripada mana2 IPTA.
Salah sama sekali walaupun dulu Yun pun anggap macam tue gak.
Jadikan form6 sebagai satu medan or batu loncatan untuk korang terus berjaya.
Remember this:
Bile di form6, sebelah kaki anda dah berada di universiti
So, untuk merealisasikan sebelah kaki lagi betol2 kat universiti....belajar lah tol2 terutama sekali Pengajian Am. Best tau subjek tue.^^! Okay, got to go for my next exam. Jumpa lagi nanti. MySpace

1 comment:

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^