My Fellow Followers

Monday, May 2, 2011

Aku Rindu Kat....

Assalamualaikum..
Firstly, thanx sebab doakan keselamatan adik Yun.
Alhamdulillah, dia dah okay sekarang cuma tue lah dah tak hansome cam sebelom nie.
Handsome ker? Handsome sebab akak die cute2 belaka.^^!

Mak called Yun semalam and bagitahu keadaan die and Yun agak terkejut bila mak bagitahu along pun ikot menangis. Whoa,,along la paling susah nak nangis untuk adik dia and semalam die nangis. Aish, rugi lak tak dengar die nangis. Hehehhe.. Mak cakap lagi, adik Yun gelak tak ingat dunia bila dia tahu kakak2 die menangis untuk die. Dush! Aku balik nanti jagalah ko. Tak ley blah ayat die masa call Yun malam tadi.

"Aku dengar cite kau nangis."
*Yun dengan adik2 memang guna bahasa panggilan pertama cuma bila dengan along, kitorang guna bahasa panggilan 'orang'. P depends gak la situasi macamana.^^*

Lepas tue, tadi die mesej Yun yang buatkan Yun takley nak berkata pape.
Amy: Angah balik bile?
Yun: Sabtu nie.
Amy: Amy bowink tau ark.
Yun: Eh, kan acik de. Berbual lah ngan die.
Amy: Ngan die? Bowink. Amy nak pinjam laptop.
Yun: Ko tanya bila akak balik sebab nak pinjam laptop? Bukan sebab ko rindu akak?
Amy: Huhuhu <----sengal tak sengal die? Sabar jewkla.(-.-")


p/s: Berdarah hidung tengok Kikwang dalam Oh! My school.X_X..hehehe. Nak boipren cam die~~

3 comments:

  1. agak sengal amy tuh,heheh.just a joke,biase la tuh

    ReplyDelete
  2. @amir, tahu xpe....rse cm nk pjak2 jewk..hahahha

    ReplyDelete

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^