My Fellow Followers

Monday, May 16, 2011

A Very Tired Day...=.=

AssalamualaikumMySpace

Arinie, Yun start keje sebagai cashier di sebuah kafe kat Indahpura. Sebelum nie, memang Yun pernah kerja kat situ so takde masalah bagi Yun untuk menyesuaikan diri tapi....... majoriti customer yang datang kat kafe tue mesti tegur Yun and cakap Yun dah berubah.>.<

Entah apa yang berubahnya pun Yun tak tahu. Diorang cakap Yun makin gelap.<-----Pengsan tau takMySpace. Kat Sarawak sangat panas walaupun pakai payung. Semua yang kenal Yun akan tegur muka Yun gelap sampai Yun rasa nak tulis kat dahi nie, saya gelap sebab faktor cuaca di Sarawak tidak menentu. Tensen tau Yun camnie..MySpace. Pe la yang Yun duk merepek nie, baru sehari keje Yun dah penat. Camne nak harunginya untuk next 3 month? Omaigah....Mudah2an Yun dapat bertahan. Ngantok lah, nak MySpace.

3 comments:

  1. wahhh cahsier!!!6t ejas barang murah2 ar kalo ezad p kedai tu..ekekekeek

    ReplyDelete

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^