My Fellow Followers

Wednesday, May 8, 2013

GIVEAWAY NASZ : SIAPA NAK TOPUP RM5?




Huuuuuu~ Topup free? Siapa mau bagi? Abg Nasz je baik hati nak bagi. Hehehe.. Camne nak join? Abg Nasz, izinkan Yun memberitahu kawan-kawan cara untuk men'join'kan diri mereka... Tenkiu.. ^^,

First, 'copypaste' 'banner' beliau. (sila dapatkan di sini)

Second, wat entri baru macam Yun buat kat atas nuh.

Third, sila like 'fanpage' ini. Cantik2 kau tudung 3 layer. Kalau kat Sarawak ni, memang makan 200+ lah.

Fourth, 'promote' kat kengkawan yang lain. Ajak dorang join sekali. So, Yun nak ajak.....


Dan kepada mereka yang membaca blog ini secara outspoken atau silent reader.

Fifth, lepas kalian dah siap step first sampai akhir ni, boleh ler post link korang kat ruang komen blog Abg Nasz. Jangan post kat ruang komen Yun, memang korang tak dapat apalah. Ahakz.. :P

Last but not least, penyertaan akan ditutup pada 9/Mei/2013 tepat pukul 9.60 minit malam. Pukul 10.00 daaa~

Okey, tatatititutu~

p/s: Nak pergi beli ayam percik tapi hujan . Malas sungguh nak bergerak dalam keadaan yang hujan ni.

4 comments:

  1. wah..thanks tag yumida
    yumida pun da join aritu
    gdluck utk kita berdua :)

    ReplyDelete
  2. Awak rasa awak menang tak?

    Jom pergi check keputusan Giveaway Nasz : Siapa nak topup rm5? ni di http://cahayasirius.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    Ikhlas daripada,

    Nasz

    www.mohdnaser.com

    ReplyDelete
  3. salam... ayu dtg dr giveaway yg sama...

    ada masa nanti datang la ke blog ayu ye...follow sekali..heheehe..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^