My Fellow Followers

Saturday, April 16, 2011

Aku Marah nie.... Tak takut ker? (o,o)

Assalamualaikum,,,

Entry pantas sebelum tido dan selepas penat main game racing car yang tak pernah2 nak menang.
Marah..semua orang pernah marah kan? 
Even dak kecik umo sebulan pun tahu marah.
Tak percaya?<----sila perhatikan baby yang tak dapat susu.konfirm dorang marah.;p

Marah nie de macam2 jenis pi perkara apa yang seseorang tue selalu buat bile tengah marah?
Jom check kowt2 kalian pun de simptom2 nie.
Nie hanya hasil pemerhatian Yun sepanjang idup di dunia nie yer.

Baling bantal/barang
Ada sesetengah orang yang Yun perhatikan, bila marah suka baling2 bantal or barang. Tah pe yang best baling bantal/barang2 pun Yun tak tahu. Mungkin dengan baling bende2 macam tue, die rasa puas. Hurm..mungkin.

Menangis
Hehehe...lau yang nie, Yun ngaku. Yun tergolong dalam kategori ini. Bila Yun marah, Yun akan nangis. At least, bebanan tue ilang bile kita nangis. Tue pada pandangan Yun la. Korang, Yun tak tahu. Tepuk dada, tanya Iman k?

Tidur
Ada gak orang macam nie. Bila dia marah, dia tidur. Bagus gak macam nie tapi takkan tiap kali marah, nak tido kan? Kata lah korang ngah marah kat tempat keje, takkan nak tido kat pejabat lak? Hurmmm

Makan
Yum,yum... Memang best. Asal marah jew makan. Asal makan jew, mesti tengah marah. Cukup bulan, baju suar dah sendat tak buley nak pakai sebab dah gemuk..;p

Hentak kaki
Hahaha..sindrom nie sebenarnya sindrom kawan baik Yun sendiri. Asal dia marah jew, dia akan hentak2 kaki. Cute sangat.;p. Motif? Dia jewk tau.

Tumbuk dinding
Kalau yang nie, biasanyer Yun nampak pada lelaki. Tiap kali dorang marah, mesti nak tumbuk dinding. Lepas tue, tangan bengkak baru tahu sakit. Masa tumbuk tue, tak pikir lak.-.-

Hurm,,pe lagi ek? LAu de pape tambahan, bagitahu buley? Nak wat kajian tentang sifat2 manusia nie.hehehe..Yun cayang korang walaupun tahu korang tak cayang Yun..ngee..tata..


3 comments:

  1. @budak botak,best..anggap jewk 2 org yg wt kite mrh...huhuhu

    ReplyDelete

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^