My Fellow Followers

Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

Assalamualaikum


Kembang kuncup idung kena puji ngan Ezad, blogger yang kadang2 mengarut n3 nyer tapi daebak! ^^!
Oppssi,, bukan nak cite sal Ezad p segemen Abg Ben. Yun lupe dah berapa kali Yun join segmen yang Abg Ben nie buat but many many many many thanks kat abg sebab kenalkan Yun dengan ramai kawan blogger.^^!

Kenapa Yun seorang blogger?
Yun suke menulis. Sebelum kenal dunia belog nie, Yun rajin tulis dalam buku or diary sampai boley wat stok bacaan. Siyes Yun bohong ^^, Yun kenal belog masa 2009. Ala, time tue sesaja nak ader belog sebab tengok kengkawan sume de belog tapi takde n3 pun. Hahaha..;p. Just tak lama lepas tue, barulah mula jinak2 nak merajinkan diri menjadi blogger plus gatal nak promote my story kat asianfanfic. Yun suke sharing knowledge walaupun Yun tahu knowledge Yun pun tak seberapa but orang kata if kita sharing knowledge yang kita ada, kita akan dapat new knowlegde.

p/s: Seronok bile Abg Ujang ngan Kak Yana datang terjah belog Yun yang tak seberapa nie..^^, 

7 comments:

  1. datang dari blog abg Ben... :)
    kalau sudi singgah la balik...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI

    ReplyDelete
  2. Wow! rata-rata bloggers kata sebab minat menulis :) Daisuki!

    Singgah dri blog En. Ben

    ReplyDelete
  3. hoyeahhh. datang lawt dari segmen abang ben
    good luck and mai la ke blog. jadi followed pon baik. kene rajin2 tao :)

    ReplyDelete
  4. sggh cni dr blog ab ben :) dulu2 pun nana suka tulis2 diary kt buku comel2 ^^ tp since dh ada blog kurang dah kot tulis2, tp buku comel2 mc ada lagi , hik.

    ReplyDelete
  5. terjah sini..sje nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..
    Ade masa terjah la balik..

    http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    p/s:mmg minat artis korea ea??

    ReplyDelete
  6. Apa pun alasannya, semoga kita semua berjaya menjadi seorang blogger yang pemes amos..ekeke

    ReplyDelete

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^