My Fellow Followers

Thursday, April 28, 2011

Whoaaaaa,,,,, cepatnyer loading ^^!

Assalamualaikum

Berhenti jap dari menghadap Keynesian Economy..
Tadi Yun terjah jap belog incik yang perasan ncem, Ezad aka Virusz,,,and Yun godek2 belog die cari post2 lame and jumpa la yang nie.


Sila klik lau rabun yer kengkawan ^^!

Omaigah!! Blog Yun loading time cume 3sec! Hahahahahaha.
Tue pun selepas bermacam jenis keperluan yang tak diperlukan Yun remove.

Yun sangat2 berterima kasih kat sedara Ezad yang macho lagi berkarisma<----sila jangan percaya,,,^^!  Bantuan beliau ibarat memberi cahaya dalam hidup belog Yun seperti lampu kalimantang dalam bilik nie.

If korang nak tahu berapa lama belog korang loading, ley la gi kat http://www.iwebtool.com.



3 comments:

  1. he3, bagus2. Blog Bdk Botak 2 saat ja. Tapi tu bergantung pd kelajuan internet kita jgk....

    GEMPAR - Daging Lembu Tiruan Pon Dah Ada Kat China... (",)

    ReplyDelete
  2. ezad::: takkan tuan belog jewk nk diet kn33??? ^^!

    dak botak:: betol2,, psnie nk wt belog jd 0saat,,,buley x?

    ReplyDelete

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^