My Fellow Followers

Sunday, March 27, 2011

Bloglist Blog Edie Trigyy : April

Click for detail

Assalamualaikum, annyeong, hai, salam 1 Malaysia n salam Earth Hour. Ha, do you support earth hour semalam? Nope?..Haish..

Malam tadi, aku dapat khabar buruk dari abang kepada kawan aku. Kawan aku dilanggar lari oleh sebuah teksi yang dipandu lelaki berbangsa India. Mujur nyawanya masih dipanjangkan Allah s.w.t. tapi die terpaksa menerima 25 jahitan di muka. Alamak, dah tak hensem kawan aku tue. Abang die ader sent mms keadaan kawan aku tapi aku tak sampai ati nak upload kat cnie. Sebab? As soon aku tengok mms tue, aku teros delete. Takut aku.huhu..

Hurm..update aku arini bukan berkisar kepada kisah kawan aku yang accident malam tadi. Arinie, aku tergerak ati nak join bloglist Cik Edie. Mana lah tahu untung dapat tersenarai dalam bloglist die. Pendapat aku mengenai blog Cik Edie. One word. Simple. I don't know but tue yang aku rasa bila aku BW kat pat die.

So, rasanyer nie jer kowt. Hehehe..Sebab dah tak tahu nak cakap per lagi.. Wokey la, nak cau gi Taman Blogwalking sat lagi..Heheh..Tatata..

1 comment:

  1. tQ kimiyun... hihihi

    so much, updte list skrg..

    ReplyDelete

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^