My Fellow Followers

Thursday, March 3, 2011

Di Sebalik Tabir Blog

Hehehe,,,,tadi aku join segmen PW untuk segmen beliau kat sini
Sekarang, aku join segmen abg Ben untuk ini pulak.


Aritu aku join Aku Memang Gila Trafik ! Soo What ?? anjuran beliau, kali nie masuk lagi tuk Segmen : Di sebalik tabir blog. Giler segmen ke aku nie?MySpace.

Tapi, takpe. Sebab... Aku memang giler segmen pun.hehehhe.;p
Okay, for my dearest followers and incoming new friends (ada ker?), sedikit latar belakang sal diri aku or lebih dikenali sebagai Yun oleh kengkawan aku.


Fulamak, cun siot awek nie. Kikiki..(dush,perasan sekejap.) Okay, kepada sesiapa yang nak kenal aku, aku adalah :
  • Anak kedua daripada enam beradik yang terdiri daripada, seorang kakak, dua adik perempuan dan dua adik lelaki.
  • Aku jenis yang happy go lucky, tak suke stress sebab bile aku stress, aku akan makan.(erk??O.o)
  • Sekarang belajar lagi kat UNIMAS, amek kos INTERNATIONAL STUDIES.(bakal diplomat, InsyaAllah). 
  • Jumlah follower setakat ini. Hurm,,,28 orang p rasa cam lebih jewk;p. Okay tue je la, lebih2 karang sampai esok tak abis. Yang penting, I SINGLE but NOT AVAILABLE.;p
Oh, luper. Jawapan kepada soklan abg Ben.
Q: Jika anda tak punya blog, apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini?
A: Sebab sekarang banyak sangat social network, so lau aku takde blog..aku akan bukak Facebook tak pun Twitter aku.

Q: Ceritakan kepentingan blog kepada anda
A: Blog nie dah cam tempat luahan perasaan pun ada. Pe2 yang berlaku pada aku, aku akan tulis kat sini. And if aku de something nak di 'share', kat THROUGH MY CRAZINESS LIFE nie lah aku curahkan. :)

Q: Blog feveret yang wajib singgah hari2.. Kenapa dan mengapa?
A: Selain daripada blog abg Ben sendiri, aku suke jejalan kat blok kepunyaan abg Ujangkak Yana dan blog kepunyaan my feveret cikgu. Kenapa? Macam blog abg Ujang and kak Yana, setiap entri yang dorang sangat2 menarik. Plus, aku suke tengok muka kak Yana. CUTE sangat.;p. Blog cikgu pulak sebab cikgu banyak wat entri tentang isu2 semasa. Sayang aku kat die walaupun dah abis sekola.

Erk, okay la ek. Jap lagi de kelas nie. Karang kena marah ngan kawan aku sebab lama sangat bersiap. Well, selamat berkenalan kengkawan.Love having friends in blogger world. ZAsssss!!



13 comments:

  1. salam,
    mengunjungi disebalik tabir blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D

    disebalik tabir apisv2

    ReplyDelete
  2. @apisv2, terimas datang jenguk.:D

    ReplyDelete
  3. thanks visit blog akak, rajin² jengah ye kamu..:)

    ReplyDelete
  4. jenjalan tengok rakan segmen en. ben

    http://diarialeesya.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. @mamaleesya, thnx kak visit. slam perkenalan:D

    ReplyDelete
  6. tapi facebook skrg dah tak best..huhu

    ReplyDelete
  7. @man yusoef, Yun bkk fb sb nak main game jewk,,hehehehe

    ReplyDelete
  8. salam singgah dr blog abg ben segmen disebalik tabir..salam kenal!!

    keep it up untuk blogging yaa!!

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan.
    singgah sini dari blog BA :)

    ReplyDelete
  10. lalala...jenjalan tanpa guna kaki...weee~~~
    suke3… (^___^)

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan...
    datang jalan2 dari belog abg ben...

    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. hai..salam perkenalan..
    singgh sini dr blog abg ben

    http://norleladasuki.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

    ReplyDelete

Yun sangat-sangat menghargai komen-komen dari anda kerana dari komen anda Yun ada semangat untuk menulis. Terima kasih ^_^